Find us.

Get in touch.

Follow us.

Oldenzaal

Green Orange HQ Oldenzaal
Haerstraat 43
+31 (0)541 295959
info@greenorange.com

Utrecht

Green Orange
Vondellaan 38, navigation: Vondellaan 6
+31 (0)541 295959
info@greenorange.com

London

Green Orange E-office
57 Rathbone Place
+31 (0)541 295959
info@greenorange.com

Phone

+31 (0)541 295959

Mail

info@greenorange.com

Whatsapp

+31 614427323

Blogpost -

Stage lopen bij Green Orange, hoe ziet dat eruit?

Om te beginnen zal ik even kort vertellen hoe ik zelf als trainee bij Green Orange ben beland. Ik heb mijn Bachelor International Business Administration al op zak, evenals mijn Master Marketing en heb op verschillende plekken op de wereld gewoond. Het werd dus tijd om op zoek te gaan naar een plek waar ik mezelf kon oriënteren op de markt, mijn kennis kon toepassen, en vooral nog heel veel kon leren. Ik had van medestudenten al vaker over Green Orange gehoord en na de oproep voor stagiaires en trainees die was gedaan via Facebook heb ik besloten te solliciteren. De gesprekken voelden meteen goed en het werd me al meteen duidelijk dat er een hele open cultuur heerst, waarin uiteraard wel hard gewerkt wordt;-)

 

Green Orange is een onwijs gaaf digital marketing bedrijf dat samenwerkt met een aantal andere bedrijven in backend development, web application development, data science en online folder publicaties, om zo een full-package aan klanten te kunnen bieden. We denken mee met de klanten en zorgen er zo voor dat we ze adviezen op maat geven.

 

Wat ik dan doe tussen al dit? Ik hou me dagelijks bezig met een stukje content marketing, project management en een hele hoop andere leuke werkzaamheden die tussendoor op mijn pad komen. Daarnaast werk ik mee in verschillende klantenteams zoals Spotta en Thermen Bussloo. Dan ben ik aan de ene kant het aanspreekpunt voor een klant tijdens projecten, ga ik op bezoek bij de klant en zorg ik dat alle meewerkende partijen goed bij elkaar komen om het project tot een succes te maken. Aan de andere kant denk ik mee over nieuwe campagnes en de invulling hiervan. En ook van alles hier tussenin.

 

Waarom het hier zo leuk is? Omdat de cultuur niet is zoals andere bedrijfsculturen. Als stagiair of trainee word je er niet als een behandeld, maar als gelijke van iedereen. Je krijgt de kans om je eigen pad te kiezen en je daarin te ontwikkelen. Zo ben ik laatst namens GO ook naar een exclusief event bij Google in Amsterdam geweest om daar de laatste tips & tricks bij te leren. Maar op kantoor is er bijvoorbeeld ook genoeg tijd om een grapje te maken, na werk gezellig een borrel te doen, of gewoon onder werk even een potje tafelvoetbal te spelen.

 

Daarnaast biedt Green Orange veel kansen om na je stage of traineeship te blijven samenwerken en dus in dienst te treden! Een mooie bijkomstigheid als je aan je stage of traineeship begint hier!

 

Dus, ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om stage te lopen bij Green Orange? Kijk dan op hier of mail of stuur een app'je naar bas@greenorange.com - 0621885649

 

More blog posts